2°C | Amsterdam

The Pajama Game in Ontmoetingscentrum Veerburg Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – In ontmoetingscentrum Veerburg aan Sportlaan 21 in Anna Paulowna gaat zaterdag 29 oktober de musical The Pajama Game in première, uitgevoerd door musicalproducties Ap-Art.
Na het succes van Beauty and the Beast heeft het productieteam deze keer gekozen voor deze feel-good musical, waarin de legendarische Doris Day in de film ooit de hoofdrol voor zich opeiste.The Pajama Game is een spetterende, vrolijke en energieke musical gesitueerd in het Amerika van de jaren 50.
De musical vertelt het verhaal over de werknemers van de pyjamafabriek ‘Sleep Tite’, die een loonsverhoging willen van 7,5 cent. Als voorzitster van de klachtencommissie is Babe Williams (Meijke Bravenboer) de aangewezen persoon om dit uit te onderhandelen met de nieuwe bedrijfsleider Victor Sorokin (Gerard Benjamins). Zonder dat zei het willen toegeven springen de vonken van beide kanten over. Zal deze liefde overleven, ondanks stakingen, langzaam-aan acties en andere ontwikkelingen?
Kaarten zijn te koop via de website : www.apartmuscials.nl. Speeldata: 29 oktober, 4, 5, 11, 12, 18, 19 november.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.