2°C | Amsterdam

Tonegido/Kleine Sluis heeft nieuwe trainer

HIPPOLYTUSHOEF – het Heren 1 team van Tonegido/Kleine Sluis heeft voor het volgende seizoen een duidelijk doel; doorstromen van de hoofdklasse naar de tweede divisie. De laatste jaren eindigen de heren steeds in de top van de hoofdklasse maar het lukt steeds net niet om de promotie naar de tweede divisie binnen te slepen.
De huidige trainer Stefan Baars, zelf spelend in het team, heeft de groep twee jaar met plezier trainen gegeven. “De groep heeft de afgelopen jaren zowel technisch als tactisch stappen gemaakt en is nog zeker niet uitgegroeid. Hier wil ik graag als speler mijn steentje aan bijdragen”, aldus Baars.
Twee jaar vormde hij samen met coach Arjan Slaghekke een succesvol duo dat het team hoog in de hoofdklasse hield, met als grootste succes het afgelopen jaar het regiokampioenschap in de bekercompetitie met aansluitend de spectaculaire overwinning op een eredivisionist, meldt RTV NOORDKOP
Deze bekerwedstrijden brachten veel spektakel teweeg, het team liet zien tot grote prestaties in staat te zijn en hieraan willen zij verder werken met de nieuwe trainer Mathieu Swikker.
Ook de huidige coach Arjan Slaghekke zal betrokken blijven bij het team en samen gaan werken met Mathieu.
Mathieu Swikker is de laatste jaren actief geweest bij Handbalvereniging DSO, daar bracht hij de dames naar de tweede divisie en werd DSO onder zijn leiding Nederlands kampioen op het veld in 2014. Na negen jaar DSO vindt hij het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Swikker begon zijn trainers carrière bij de jeugd van H.V. Schagen. Later volgden de verenigingen ZAP en SEW.
Bij alle clubs heeft hij verschillende promoties en kampioenschappen behaald.
Op de foto: Heren 1 Tonegido/Kleine Sluis. vlnr; Rino Steenvoorden, Sietse Bakker, Auke Hiemstra, Stefan Idema, Maikel Baars, Marijn Arends, Stefan Baars (trainer/speler), Arjan Slaghekke (coach), Niels Borst, Michael Vijverberg, Senne Hiemstra, Jozef Ciazek, Gijs Bakker, Rick Idema.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.