2°C | Amsterdam

Trainer Sem Wokke weer terug op het oude nest bij ZAP


BREEZAND –  Succestrainer Sem Wokke is weer terug bij de ploeg waar hij ooit grote succes haalde. Vanaf het aankomend seizoen 2017/2018 zal Wokke de ploeg van ZAP uit Breezand weer onder zijn hoede gaan nemen, samen met Bertus Zwart als zijn rechterhand.
Onder de hoede van Wokke wist ZAP zich al eerder vanuit de vierde klasse op te werken naar de eerste klasse. Het bestuur ziet de toekomst dan ook met een grote glinlach tegemoet.  In het NHD zegt Wokke: ,,Nog voor ik bij onze kleedkamer arriveerde was ik twee keer gezoend en had vier handen geschud’.
Sem Wokke begon met voetballen bij VV Limmen. Door zijn vele doelpunten aldaar trok hij de aandacht van AZ. Hij debuteerde voor de Alkmaarders in 1974. Een echte doorbraak bleef echter uit. De concurrentie voorin was ook moordend met onder andere Kees Kist. In1976 vertrok hij samen met Ruud Suurendonk en trainer Joop Brand naar FC Volendam. Na slechts één jaar bij Volendam keerde hij terug naar de amateurs. Na een aantal seizoenen bij ADO’20 maakte Wokke in 1981 bij Telstar een kortstondige rentree in het betaalde voetbal.
Na zijn actieve voetbalcarrière werd Wokke trainer. Hij trainde de jeugd van AZ en Telstar en was onder meer hoofdtrainer bij de amateurs van VV Limmen, Z.A.P. en Meervogels ’31.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.