2°C | Amsterdam

Twee bureaustoelen voor een zak Wieringer Jodekoeken

HOLLANDS KROON – Bij de Hollands Kroonse Uitdaging wordt gehandeld in betrokkenheid en met gesloten beurs. Ondernemers, maar ook organisaties en particulieren, kunnen onder andere spullen aanbieden die een tweede leven verdienen, liefst bij een vereniging of maatschappelijke organisatie. Daarmee wordt niet alleen de vereniging geholpen, maar het is ook duurzaam.

Ondernemer John van Mook, van Van Mook Computers en ICT, bood een zo goed als nieuwe bureaustoel aan. Dit deed hij persoonlijk bij de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging. Die doet namelijk nog wel eens ‘een bakkie’ bij hem. Toevallig had die zelf ook nog een bureaustoel in de aanbieding. De tegenprestatie voor deze aanbieding was snel bedacht; een zak Wieringer Jodekoeken van Bakkerij Bellis, de buren van het bedrijf van John. Want bij een bakkie hoort een koekje.

De stoelen stonden nog geen uur aangeboden op hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod of er was al een reactie binnen. Ellen Huijbers reageerde namens Woonzorggroep Samen, de stoelen kunnen goed worden gebruikt bij de dagactiviteiten voor ouderen in Keijzershoff Anna Paulowna.

En zo geschiedde het dat Ellen de stoelen bij John ophaalde. Zij vergat de tegenprestatie niet. Op bijgaande foto staat John hiermee te glunderen. Deze koeken zullen geen lang leven beschoren zijn. Iedere dag ontvangt John namelijk meerdere mensen die even een kopje koffie bij hem drinken, waarbij en passant ook even de wereldproblemen worden opgelost. En ook dat is een soort van sociaal project, dus het mes snijdt bij deze match wederom aan meerdere kanten.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.