2°C | Amsterdam

Tweede ijsbaan doedag Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – Om pret te hebben op de ijsbaan is in Anna Paulowna geen ijs meer nodig. Zaterdag 18 juni wordt namelijk voor alle kinderen uit Hollands Kroon de doedag van IJsbaanvereniging Anna Paulowna gehouden.
Vanaf 11.00 uur staan de hekken aan de Dr. Olreelaan open en kan jong en oud zich tot 15.00 uur kostelijk vermaken. De toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen € 1,50. Deze spetterende doedag wordt voor de tweede keer georganiseerd en staat bomvol activiteiten. Van broodjes bakken tot voetbal, van schminken tot Oudhollandse spelletjes, springkussens en nog veel meer. De vrijwillige brandweer van Anna Paulowna is aanwezig om de feestvreugde te vergroten. Ook aan de ouders is gedacht.
Onder het genot van een kopje koffie, thee of glaasje fris – met wat lekkers uiteraard – kunnen zij toekijken hoe hun kinderen genieten van alle activiteiten die worden georganiseerd. In 2015 werd de doedag al goed bezocht, ondanks dat het weer toen niet helemaal meezat. Bestuurslid en ijsbaanvrijwilliger Marcel Nieuwenburg: “Na een dag met veel regen konden we toch wel spreken van een geslaagde doedag met een goede opkomst. Zelfs tijdens de regen gingen sommige kinderden gewoon de stormbaan over. Ook het zelf broodjes bakken en oliebollen waren een trekpleister.”
Zeskamp
Nieuw dit jaar is dat groepen van vier vriend(inn)en zich kunnen opgeven voor een zeskamp. Strijd met een ploeg tegen anderen, zet de snelste tijd neer en ga naar huis met een spetterende prijs! Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: [email protected].
Blijf op de hoogte van de activiteiten van IJsbaanvereniging Anna Paulowna via Facebook: IJsbaan Anna Paulowna.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.