Vrouw vermoorde Freddy Sloterwijk: Ik wilde mijn man helemaal niet vermoorden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hippolytushoef – Vandaag was de zoveelste zitting in de rechtzaak tegen de moordverdachten op de 48-jarige Freddy Sloterwijk uit Hippolytushoef en deze keer was het zijn vrouw die zich mocht komen verantwoorden voor de rechter.
Voor de rechter verklaarde zij helemaal geen moordplannen te hebben en ook niet te hebben beraamd, het Openbaar Ministerie verdenkt juist Agnes de V. er wel van het brein achter de moord te zijn.
Lees ook: Moordverdachten blijven langer vastzitten
Sloterwijk werd op 30 augustus door een passant staande met een zak over zijn hoofd aangetroffen in het Wieringerrandkanaal, later bleek hij te zijn vermoord. Al snel werden er 2 verdachten aangehouden op verdenking van moord op Sloterwijk, een 74-jarige inwoner uit Anna Paulowna en een 56-jarige man uit Houten, tegens de ex-man van de vandaag voorgekomen Agnes de V.
Tijdens de zitting van 26 februari j.l. werd duidelijk dat de vrouw van Sloterwijk, Agnes de V. haar eerdere verklaring op 17 februari j.l. heeft aangepast. In haar nieuwe verklaring verteld zij ondermeer hoe zij al jarenlang onder het juk van de hoofdverdachte K. zat en ook dat hij al jarenlang met moordplannen rondliep. Op de dag dat Freddy Sloterdijk werd vermoord vertelde K. tegen de V. ,, Ik heb hem afgemaakt,” waarna zij de volgende dag moest helpen het lijk te verbergen.
De rechtzaak gaat verder op 26 mei als de drie hoofdverdachten dan gezamelijk voor de rechter moeten verschijnen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category