2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt en in de middag regen

HOLLANDS KROON – Vandaag is het bewolkt en vooral in de middag gaat het regenen. De temperatuur loopt op naar circa 10 graden en de wind waait zwak tot matig uit het oosten. In de nacht naar dinsdag koelt het af naar rond de 4 graden.
Het weer voor dinsdag
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft droog in Hollands Kroon. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 10 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 8 °C.
Het weer na dinsdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Hollands Kroon. De temperatuur stijgt tot 14 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 9 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is matig, windkracht 4. Vanaf zondag wordt het overdag kouder met temperaturen rond 10 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.