2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking waaruit soms wat regen kan gaan vallen, tegen de avond neemt de kans op regen toe. De wind is matig en waait uit het zuidwesten. De middagtemperatuur loopt op naar 10 graden, in de nacht naar zondag koelt het af naar 8 graden.

Het weer voor zondag

Het weer voor zondag ziet er een stuk beter uit, brede opklaringen maar de kans op een enkele bui blijft aanwezig. De middagtemperatuur loopt op naar 9 graden bij een vrij matige wind uit het westen. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 7 graden.

Het weer na zondag

Met een naar het zuiden draaiende wind blijft de temperatuur op een vrij normale waarde voor de tijd van het jaar, zo tussen de 6 en 8 graden. Op dinsdag is de kans op een bui het grootst, de rest van de week is het overwegend droog maar wel met vrij veel bewolking. De wind is zwak tot matig.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.