2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met soms nog wat neerslag

HOLLANDS KROON – Vandaag is het in de ochtend bewolkt en soms regenachtig. Daarna wordt het geleidelijk droger. De temperatuur komt uit op 20 tot 21 graden en de zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.
Het weer voor zaterdag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Hollands Kroon, met morgenmiddag nog wel kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 21 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 17 °C.
Het weer voor na zaterdag
De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het zo goed als droog in Hollands Kroon, met zondag regen en woensdag kans op onweer. Overdag wordt het ongeveer 20 °C en ’s nachts blijft de temperatuur rond 14 °C. De wind waait uit het westen en is matig, windkracht 3. Vanaf donderdag neemt de kans op neerslag weer af en worden de nachten warmer met temperaturen rond 17 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.