2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – bewolkt met vanavond kans op motregen


HOLLANDS KROON – Op de laatste dag van het jaar is het bewolkt en nevelig en kan het vanavond gaan motregenen. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag koelt het af naar 2 graden boven het vriespunt.

Het weer voor zondag

Zondag neemt de regenkans sterk toe en gaat het ’s middags enige tijd regenen. De temperatuur blijft steken op 4 graden bij een matige tot vrijkrachtige wind uit het zuidwesten.

Het weer na zondag

Het nieuwe jaar begint wisselvallig, veel bewolking en elke dag wel kans op neerslag, de temperatuur schommelt overdag rond de 6 graden en in de nachten rond het vriespunt. De wind waait uit het westen is is matig tot vrij krachtig 4 á 5Bft.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.