2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon, in de loop van de middag droog en meer zon

HOLLANDS KROON – Vanochtend is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien over. In het noorden is er een kleine kans op onweer. In de loop van de middag wordt het van het westen uit droog en klaart het breed op. De maxima variëren van 20°C langs de noordwestkust tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer in de ochtend vrij krachtig. In de middag draait de wind naar west.

In de nacht naar woensdag is het overwegend droog en zijn er brede opklaringen. Landinwaarts ontstaan mistbanken. De minimumtemperatuur varieert van 8°C dieper landinwaarts tot ca. 14°C aan zee. De wind komt uit het zuid tot zuidwesten en is zwak.

Woensdag overdag zijn er zonnige perioden. In het noordoosten komt in de middag nog een enkele bui tot ontwikkeling. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C in het Waddengebied en 24°C in het zuidoosten. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de dag naar het westen. (Bron: KNMI)

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk berenklauw recept? Berenklauw is een plant die al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het is een krachtig

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.