2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – kans op (natte) sneeuw en het wordt 3 graden

Hollands Kroon – Na de overvloedige zonneschijn van de afgelopen 2 dagen vandaag een dag met overvloedig veel bewolking, bewolking waar zelfs wat (natte) sneeuw uit kan gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een matige wind uit het zuidwesten,4Bft. In de nacht naar vrijdag koelt het af naar 1 graad boven nul maar kan er nog steeds (natte) sneeuw vallen waardoor de kans op gladheid tijdens de zonsopkomst vrijdag groot is.
PL1812Vrijdag is er weer meer ruimte voor de zon en is het ook een stuk warmer dan vandaag met 8 graden in de middag. De wind blijft matig 4Bft en waait nog steeds uit het zuidwesten. In de avond en nacht naar zaterdag trekt de bewolking dicht en draait de wind naar het westen tot zuidwesten en neemt toe tot (vrij)krachtig 5 á 6Bft en gaat het regen.
Het weekend lijkt volledig in het water te gaan vallen, zatedag valt de meeste regen, mogelijk 10mm of meer en is ook de temperatuur fors hoger dan vandaag met 10 á 11 graden overdag. De wind is krachtig 6Bft en waait uit het zuidwesten. Ook zondag is het grijs en valt er regen, en met 11 graden is het nog een stukje warmer dan zaterdag. De wind trekt aan naar krachtig tot hard 6 mogelijk 7Bft.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.