2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – mistige start, later mogelijk opklaringen en zon


HOLLANDS KROON – De dag begint vandaag met op brede schaal mist of laaghangende nevel. Rond het middaguur trekt de mist weg en krijgen wij te maken met opklaringen en zullen wij ook een glimp van de zon zien. De middagtemperatuur komt uit op 3 graden bij een zwakke wind uit het zuiden. In de nacht naar vrijdag vriest het 3 graden.

Het weer voor vrijdag

Vrijdag is het wisselend bewolkt met ruimte voor de zon. De middagtemperatuur blijft steken bij 2 graden de wind is matig 3Bft en waait uit het zuidwesten, in de nacht naar zaterdag koelt het af naar rond het vriespunt.

Het weer na vrijdag

Oudjaarsdag droog maar wel bewolkt, de temperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige wind uit het zuidweste, 3Bft. Zondag, nieuwjaarsdag, begint nog redelijk maar al snel komen de eerste buien onze regio binnendrijven waarna het gaat regenen. de temperatuur loopt op naar rond de 7 graden bij een matige wind uit het zuidwesten 4Bft. Ook na het weeken blijft de kans op neerslag hoog, elke dag zullen er wel enkele buien vallen en met 5 graden zitten we op wat normaal is voor de tijd van het jaar. De nachten zullen afkoelen naar rond het vriespunt.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.