2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – vrij zonnig en het wordt 15 graden

Hollands Kroon – Met het weer voor vandaag zit het wel goed, wolken en zon wisselen elkaar af en met een middagtemperatuur schommelt rond de 15 á 16 graden is het lekker voorjaarsweer. De wind is vrij krachtig 5Bft en waait uit het oosten.
In de nacht naar dinsdag trekt de bewolking dicht en kunnen er enkele buien gaan vallen, ook dinsdag overdag houden wij het niet droog maar de zon zal ook regelmatig te zien zijn. De wind draait van oost naar west en zwakt af naar matig 3Bft. De middagtemperatuur schommelt nog steeds rond de 15 graden.
Na woensdag gaat de temperatuur wel enkele graden terug, woensdag nog 14 maar vrijdag wordt het niet veel warmer dan 12 graden en dan neemt ook de kans op neerslag toe. De wind blijft matig 3 á 4Bft en waait uit het westen tot noordwesten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.