2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met kans op een bui

HOLLANDS KROON – Vandaag laat de zon zich nu en dan zien en slechts op een enkele plaats is een bui mogelijk De temperatuur loopt op naar circa 18 graden en de wind gaat uit het zuidwesten waaien en is matig van sterkte. Vrijdag is er een grotere buienkans. Zaterdag eveneens kans op wat regen of een bui, maar wel maximaal 22 graden.
De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op neerslag toe in Wieringerwaard, met zaterdag en zondag kans op onweer. Het is 19 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag weer af en worden de nachten kouder met temperaturen rond 11 °C.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.