2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – wisselend bewolkt met zonnige perioden

HOLLANDS KROON – Vandaag hebben wij te maken met een overgang naar een koeler weerbeeld. Vandaag en morgen nog temperaturen van boven de 20 graden, zo wordt het vandaag 23 graden maar is er ook al redelijk wat bewolking aanwezig. Uit deze bewolking valt gelukkig geen neerslag, dat is voor het zuiden van onze provincie.
Woensdag het zelfde verhaal alleen is het met 21 á 22 graden iets frisser maar nog steeds heerlijk lente weer. Woensdagavond neemt dan de kans op een onweersbui wel toe maar of het ook echt gaat onweren is nog maar de vraag. 
Donderdag de laatste warme dag van deze week, de dag begint met veel zon maar later komen er wolken binnendrijven en draait de wind van oost naar noordoost. De middagtemperatuur loopt op  naar 20 graden. Na donderdag een forse daling van de temperatuur, vrijdag 16 graden zaterdag nog maar 12 gaden bij een vrij krachtige wind uit het noordwesten.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.