2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zeer zacht voor de tijd van het jaar

Hollands Kroon – Mogelijk zelfs record warm voor onze regio, na een al zeer zachte nacht waar de temperatuur niet verder daalde dan tot zo’n 9 graden wordt het vanmidag 12 mogelijk zelfds 13 graden. De wind is matig 4bft en waait uit zuiden. In de nacht naar dinsdag koelt het niet verder af tot 7 graden.
Vanaf dinsdag neemt de wisselvalligheid sterk toe, elke dag, zeker op woensdag, vallen er wel enkele buien, de middagtemperatuur blijft hoog voor de tijd van het jaar, overdag tussen de 9 en 12 graden en in de nachten rond de 7 graden.
Op woensdag trekt een lagedrukgebied via Schotland naar Scandinavie. Bijbehorend polair front sleept over overdag over ons land. In de nacht naar donderdag trekt er een golf in dit front over het land noordoostwaarts. Donderdag passeert er een trekrug.
Op vrijdag en zaterdag beweegt een hogedrukkern dat afgesplitst is van het Azorenhoog van Frankrijk naar Zuidoost-Europa. Vanaf dat moment verliest de hogedruk zijn invloed boven het Europese vasteland en komt er een sterke zonale stroming op gang tussen lagedrukgebieden op de noordelijke Atlantische Oceaan en hogedruk boven de Azoren en Zuidwest-Europa. Zo nu en dan passeert het polaire front waardoor we afwisselend in de warme sector en polaire lucht zitten.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.