2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnig en het wordt 12 graden

Hollands Kroon – Vrijdag is het droog, meest zonnig en de temperatuur loopt op naar circa 12 graden. De wind gaat uit het oosten tot zuidoosten waaien. In het weekeinde gaat de temperatuur verder omhoog. Zondag kan het 17 tot 18 graden worden. Verder is het zaterdag droog met geregeld zonneschijn. Zondag ook zon, maar in de nacht en ochtend wel kans op een bui.
Een lagedrukgebied boven het zuiden van Duitsland en Tsjechië trekt noordoostwaarts en wordt vanavond boven Tsjechië verwacht. Een rug van hoge druk ligt boven de Noordzee. In de rug ontstaat een aparte kern die vandaag via de Duitse Bocht oostwaarts trekt en zaterdag boven Polen aankomt. Hierdoor wordt de stroming zaterdag zuid- tot zuidoostelijk. Een zwakke frontale zone boven het midden van Duitsland en het oosten van Frankrijk komt hierdoor zaterdag in de middag en avond van het zuiden uit weer terug. Het warmtefront-deel passeert in de loop van de middag en avond vrijwel inactief, het koufront bereikt ons aandachtsgebied niet voor zaterdagavond.
Grote kans (rond 80%) op het aanhouden van het wisselvallige weertype. De eerste dagen waarschijnlijk koel, daarna een toenemende kans op temperaturen boven het langjarig gemiddelde.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.