2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden

Hollands Kroon – Vandaag is een vrij mooie dag met zonnige perioden, enkele wolkenvelden en wat stapelwolken. Er is een kleine kans op een bui maar het is op de meeste plaatsen droog. Maxima van 11 tot 13 graden en een zwakke tot matige westelijke wind. 
Dinsdag ongeveer hetzelfde weerbeeld en dus vrij mooi weer, woensdag en donderdag meest zonnig, droog, en middagtemperatuur rond 15 graden.
Vanaf vandaag komt een hogedrukgebied tot ontwikkeling met het centrum net west van de Britse Eilanden en een rug richting het midden van Europa. Het hoog zorgt voor stabilisatie en overwegend droog weer gedurende de MD-periode. Woensdag lijkt een afsplitsing van het hoog via onze omgeving naar oost Europa te trekken. De stroming wordt dan tijdelijk oostelijk en op hoogte zuidoostelijk, waardoor er donderdag en deels ook vrijdag een fractie zachtere lucht opdringt. Gedurende de EPS periode ligt het zwaartepunt van het hogedrukgebied tussen Groenland en Ierland en de voert de NW-N stroming aanzienlijk koudere lucht aan in een cylonale aanvoer. De lagedruk vinden we dan meest boven Scandinavie en zuidoost Europa. Maandag lijkt er een aparte lagedrukkern over de Noordzee en ons land zuidoostwaarts te trekken.

Dag Zonkans Neerslagkans Min. temperatuur Max. temperatuur Windrichting Windsnelheid
Ma 50% 30% 2 12 west 2-4
Di 60% 20% 4 12 nw 3
Wo 80% 10% 3 13 oost 2
Do 70% 20% 4 15 oost 3
Vr 40% 40% 6 15 no 3
Za 30% 50% 5 12 noord 3

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.