2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden.

HOLLANDS KROON – Vandaag is de kans dat wij de zon te zien krijgen groter dan gisteren, maar de bewolking blijft toch wel de hoofdrol voor zich op eisen. De middagtemperatuur loopt op naar 17 á 18 graden bij een vrij matige wind 2 á 3Bft.
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op neerslag hoog in Hollands Kroon, met donderdag en vrijdag kans op onweer. De temperatuur daalt tot 15 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 12 °C. De wind draait geleidelijk naar het westen en is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 19 °C.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.