2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 6 graden

Hollands Kroon – Vandaag is het overwegend zonnig en wordt het zo’n 6 graden. De wind is matig, 4Bft en waait uit het noordoosten waardoor de gevoelstemperatuur rond de 2 graden zal liggen. Maar uit de wind en in het zonnetje loopt de temperatuur snel op richting de 15 á 16 graden. Prima terrasjesweer dus. In de nacht naar zondag koelt het af tot rond het vriespunt.
Zondag is er wat meer bewolking maar het blijft wel droog. De wind zwakt af naar zwak tot matig, 3Bft, en de middagtemperatuur ligt zo rond de 6 graden. In de nacht naar maandag koelt het dan weer af naar even boven het vriespunt.
De nieuwe week start nog zonnig maar in maandagavond komen de eerste grijze wolken al onze regio binnendrijven en in de nacht naar dinsdag gaat het regenen. De rest van de week is het sterk wisselvallig, regen en zon zullen elkaar afwisselen en met de naar het westen tot zuidwesten draaiende wind neemt toe naar vrij krachtig, 5Bft.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.