2°C | Amsterdam

Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 8 graden

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag is een stuk beter dan die van de afgelopen dagen, zonnige perioden maar ook toch nog wel af en toe wat bewolking. Het blijft zo goed als droog al is een enkel drupje neerslag mogelijk in de vorm van wat winterse neerslag niet uitgesloten. De middagtemperatuur schommelt rond de 8 graden bij een matige wind uit het noordwesten, 4Bft. In de nacht naar woensdag klaart het op en daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.
 De rest van de week is het ook wisselend bewolkt en blijft het droog. De middagtemperatuur schommelt rond de 5 á 6 graden en de nachttemperatuur rond het vriespunt maar tijdens zonsopkomst zal het even kunnen gaan vriezen waardoor de kans op gladheid toeneemt. De wind komt woensdag en donderdag uitt het noordwesten maar draait op vrijdag over het zuidwesten naar het oosten waardoor er koudere maar wel droge lucht wordt aangevoerd.
Of dat het startsein is voor een winterse periode? Nee, de eerste berekeningen laten nog steeds Koning Winter niet naar Nederland komen, het blijft kwakkelen met wel wat lagere temperaturen maar echt winter gaat het niet worden.
eps_pluim_tt_06235

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.