Weerbericht Hollands Kroon – zonnige perioden en het wordt 8 graden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Hollands Kroon – Het weer voor vandaag is een stuk beter dan die van de afgelopen dagen, zonnige perioden maar ook toch nog wel af en toe wat bewolking. Het blijft zo goed als droog al is een enkel drupje neerslag mogelijk in de vorm van wat winterse neerslag niet uitgesloten. De middagtemperatuur schommelt rond de 8 graden bij een matige wind uit het noordwesten, 4Bft. In de nacht naar woensdag klaart het op en daalt de temperatuur tot rond het vriespunt.
 De rest van de week is het ook wisselend bewolkt en blijft het droog. De middagtemperatuur schommelt rond de 5 á 6 graden en de nachttemperatuur rond het vriespunt maar tijdens zonsopkomst zal het even kunnen gaan vriezen waardoor de kans op gladheid toeneemt. De wind komt woensdag en donderdag uitt het noordwesten maar draait op vrijdag over het zuidwesten naar het oosten waardoor er koudere maar wel droge lucht wordt aangevoerd.
Of dat het startsein is voor een winterse periode? Nee, de eerste berekeningen laten nog steeds Koning Winter niet naar Nederland komen, het blijft kwakkelen met wel wat lagere temperaturen maar echt winter gaat het niet worden.
eps_pluim_tt_06235

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category