2°C | Amsterdam

Weerbericht Medemblik – toenemende buienkans

HOLLANDS KROON – Vandaag is er kans op een bui, afgewisseld door zonneschijn. In de middag neemt de buienkans toe. Waarschijnlijk trekken de meeste buien ten zuiden van ons voorbij. Dinsdagavond is het meest droog met zonneschijn. Het kwik stijgt naar 17 tot 18 graden en de wind waait zwak tot matig uit het westen.
Het weer voor woensdag
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in Hollands Kroon, met vannacht en morgenmiddag nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 18 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 15 °C.
Het weer voor na woensdag
De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op regen hoog in Hollands Kroon. Het is 18 °C overdag en de temperatuur ’s nachts stijgt tot 16 °C. De wind is matig, windkracht 4. Na het weekend neemt de kans op neerslag af en wordt het overdag warmer met temperaturen rond 20 °C.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.