2°C | Amsterdam

Wethouders Westerkamp en Meskers in de fout bij informeren raad over overschrijding MFA/KD

HOLLANDS KROON – Tot die conclusie komt de auditcommissie in een onderzoek naar de enorme financiële overschrijding bij de verbouwing van beide locaties. In de vaststelling zegt de commissie dat wethouders Westerkamp en Meskers de raad indertijd op 24 september 2015 niet juist is geïnformeerd en voorts niet tijdig op de hoogte is gebracht van de financiële overschrijding op beide locaties. 
Het budget voor de verbouwing van MFA De Ontmoeting en het Kroondomein was 7.6 miljoen euro. De overschrijding voor MFA De ontmoeting komt uit op ruim 1.2 miljoen euro. De overschrijding van het Kroondomein komt inclusief de uitgave voor achterstallig onderhoud uit op ruim 100.000 euro.
Daarbij komen dan nog eens de kosten die gemaakt zijn voor herhuisvesting á € 261.437,- het tijdelijk huisvesten van personeel á € 74.779,- en de tijdelijke huisvesting van de scholen á € 576.451,-. Dan kom je uit op een totale overschrijding van ruim 2.2 miljoen euro op het budget van 7.6 miljoen euro. En dat kan nog verder oplopen omdat er een btw-risico dreigt van 130.000,- tot 250.000,-  euro.
Ondertussen is de oppositie de messen aan het slijpen om met beide in debat te gaan over deze enorme overschrijding van het budget.
 

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.