2°C | Amsterdam

Woningbrand Wieringerwerf, bewoner met brandwonden aan handen naar ziekenhuis

WIERINGERWERF – Zondagnacht rond 10 voor 1 kreeg de alarmcentrale een melding van een woningbrand aan de Hoeker in Wieringerwerf. Toen de brandweer ter plaatse kwam zagen ze direct dat de brand in de keuken was begonnen waarna men begon de brand te blussen.
De bewoner van het huis is door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht met klachten aan de luchtwegen. De bewoner meldt aan HK Actueel dat hij ‘redelijk brandwonden aan zijn handen heeft’.
De keuken is zwaar beschadigd door de brand maar ook de rest van de woonkamer heeft fikse beschading opgelopen. Stichting Salvage ontfermd zich over deze schades, de politie stelt samen met de brandweer een onderzoek in naar de mogelijke oorzaak van de brand.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.