2°C | Amsterdam

Woonwijk Nieuw Colhorn voor fietsers een ramp.


KOLHORN – De nieuwbouwwijk in Kolhorn, Nieuw Colhorn, blijkt een soort van blubberrace te worden voor de fietsers die vanuit en naar de nieuwbouw wijk moeten fietsen. Om er te komen moeten ze vaak door een dikke laag blubber lopen/fietsen met het gevaar te vallen.  De oorzaak is de te smalle weg waar de aannemer ook nog grotendeels beslag op heeft gelegd om bijvoorbeeld een kraan te kunnen plaatsen voor hijswerkzaamheden.
Afgelopen vrijdag fietste 1 van de bewoners van de wijk (naam bekend bij de red.) met haar fiets door deze modderpoel van zeker 15cm diep en echt gelukkig werd zij er niet van. Oorzaak, de kraan blokkeerde ook het piepkleine stukje weg dat nog aanwezig was waardoor je nu verplicht door de centimeters diepe prutlaag moest ploegen. Tel daarbij op dat er geen verlichting aanwezig is op dit stukje Nieuw Colhorn en de problemen stapelen zich top, zeker nu de betonblokken waar de hekken in rusten dwars op de weg staan waardoor een struikelpartij met alle gevolgen van dien voor ernstig letsel kunnen zorgen. 
De bewoonsters hoopt dan ook dat de gemeente Hollands Kroon of de aannemer op een zo kort mogelijk termijn hier iets aan gaat doen om het de bewoners een stuk veiliger te gaan maken dan dat het nu is.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.