2°C | Amsterdam

Young Piano Masters in de Keesschuur Anna Paulowna

Anna Paulowna – In het kader van de serie ‘Young Piano Masters’ treden zondag 6 maart om 14.00 uur twee jonge musici op in de Keesschuur aan Middenweg 9b in Anna Paulowna.
Pianist Remon Holsbergen en cellist Melle de Vries verzorgen het concert. Holsbergen vertolkt werken uit het piano solo-, kamermuziek-, en orkestrepertoire. Hij heeft een voorliefde voor het klassiek/romantische. Maar ook werk van moderne en hedendaagse componisten vertolkt hij graag. Hij presenteert graag zelf zijn recitals en houdt van contact met het publiek. De Vries speelt al vanaf zijn vierde cello. Hij kreeg les van Jan Ype Nota, aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Later kreeg hij lessen bij Jîrî Prechal. In 2008 werd hij toegelaten op de School Voor Jong Talent in Den Haag, daar volgde hij lessen bij Lucia Swarts.
De toegang bedraagt € 10,- per persoon. Bezoekers worden verzocht om hun auto te parkeren bij de begraafplaats (op loopafstand).

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.