2°C | Amsterdam

Zomerworkshops over natuurlijke plaagbestrijding in Slootdorp

SLOOTDORP – Boeren en onderzoekers uit het FAB+ project hebben deze winter niet stil gezeten en zijn ook nu druk bezig met het zoeken van natuurlijke oplossingen voor verschillende plagen. Op 31 augustus van 13:00 tot 15:00 uur organiseert LTO Noord een zomerworkshop op de aardappeldemo-bedrijven over natuurlijke plaagbestrijding Je hoort dan wat er in de akkerbouwpilot vorig jaar is geleerd en we gaan het veld in om te oefenen met luis- en predatorherkenning. Kom je ook?

Onderzoek naar natuurlijke plaagbeheersing in aardappel en uien gaat verder
Onderzoekers van Wageningen Universiteit gaan in 2021 opnieuw het veld in om op 15 demobedrijven (9 bedrijven met zaaiuien en 6 met consumptieaardappelen) tellingen uit te voeren. Onderzoekers en akkerbouwers concludeerden samen dat het bevorderen van natuurlijke vijanden niet de enige manier is om trips op een natuurlijke manier te controleren. Er zijn 4 strategieën uitgezet, lees hier verder over de aanpak in 2021.

Aanmelden doet u op de website van LTO Noord.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.